Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg

Světlice barvířská (Carthamus tinctorius)

Carthamus tinctorius (Asteraceae), běžně známý jako světlice barvířská, květ světlice barvířské nebo květ kusum. Známý také jako কুসুম ফুল. Části rostliny používané v naší nabídce: květ, semeno. K dispozici jako v oleji rozpustný extrakt, macerovaný olej, bylinný prášek, nosný olej, ve vodě rozpustný extrakt a práškový extrakt.

INCI: Carthamus Tinctorius Flower Extract, Carthamus Tinctorius Extract, Carthamus Tinctorius Seed Extract, Carthamus Tinctorius Flower Powder

CAS: 223749-52-8, 8001-23-8

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
11 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€80,42
1 kg, from
€42,37/kg
Ušetřete 47 %
Safflower PG extrakt - Carthamus tinctorius
Propylene glycol extract2 carriers
€107,66
1 kg, from
€56,66/kg
Ušetřete 47 %
€55,08
1 kg
€29,75/kg
Ušetřete 46 %
€113,50
1 kg, from
€59,47/kg
Ušetřete 48 %
Světlice barvířská — 60 dní stařený botanický olej
Aged botanical oil2 carriersCarthamus tinctorius
€237,01
1 kg, from
€186,62/kg
Ušetřete 21 %
€58,00
1 kg
€37,02/kg
Ušetřete 36 %
€65,30
1 kg
€27,62/kg
Ušetřete 58 %
€36,09
1 kg
€18,94/kg
Ušetřete 48 %
€25,87
1 kg
€15,72/kg
Ušetřete 39 %
€90,13
1 kg, from
€47,54/kg
Ušetřete 47 %
€131,03
1 kg, from
€68,93/kg
Ušetřete 47 %
Showing 1–11 of 11
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales