Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Olej ze semen světlice barvířské - Carthamus tinctorius
Carthamus tinctorius · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Carthamus tinctorius · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Safflower, Saff Flower, Kusum Flower, Kusum Seeds, Phool Kusum Seeds, Dried Safflower Flower Seeds
- Indian names
- কুসুম ফুল
- Synonyms
- Carthamus glaber, Carthamus inermis
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil
- CAS
- 8001-23-8
- EC
- 232-276-5
- CosIng ID
- 55096
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 78119-OIL-CATIN-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Šafránka, Kusum, Carthamus tinctorius
Botanický název : Carthamus tinctorius
Produkt : Šafránka semený olej
Forma produktu : Olej
Kategorie produktu : Nosný olej
Je rafinovaný? Ne
Je vhodný k jídlu? Ano
Způsob lisování : Za studena lisovaný
Složka : Šafránka semena
Vlastnosti: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a pravý produkt
Balený v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah vlhkosti a přímého slunečního světla.
Carthamus tinctorius in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový extrakt z požltu barvířského – Carthamus tinctoriusfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractSafflower PG extrakt - Carthamus tinctoriusfrom €56,66/kg
Extract powderExtrakt ze světlice barvířské - Carthamus tinctoriusfrom €29,75/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z karthamu - Carthamus tinctoriusfrom €59,47/kg
Aged botanical oilSvětlice barvířská — 60 dní stařený botanický olejfrom €186,62/kg
Water-soluble extractVoda rozpustný extrakt z čičorky barvířské - Carthamus tinctoriusfrom €37,02/kg
Herbal powderPrášek z čičorky barvířské - Carthamus tinctoriusfrom €18,94/kg
Herbal powderPrášek ze semen světlice barvířské - Carthamus tinctoriusfrom €15,72/kg