Glycerinový extrakt ze safed musli - Chlorophytum borivilianum
Chlorophytum borivilianum · Asparagaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Chlorophytum borivilianum · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Safed Musli, Swetmusli
- Indian names
- सफेद मूसली, সফেদ মুসলি, తెల్ల నేల తడి
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Chlorophytum Borivilianum Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 60764-GLY-CHBOR-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Safed musli, Chlorophytum borivilianum, SwetMusli, Asparagus Adscendens
Botanický název:Chlorophytum borivilianum
Produkt : Glycerinový extrakt z kořene Safed Musli
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z kořene Chlorophytum borivilianum
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky : saponiny (jako stigmasterol a hecogenin), polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, steroidní glykosidy, třísloviny a fenolické sloučeniny
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Chlorophytum borivilianum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderPrášek z bílého musli - Chlorophytum borivilianumfrom €31,96/kg
Extract powderExtrakt z Safed Musli - Chlorophytum borivilianumfrom €65,49/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt ze safed musli – Chlorophytum borivilianumfrom €93,37/kg
Aged botanical oilSafed musli — 90denní stařený botanický olejfrom €236,34/kg
Standardised extractSaponiny 40 % — Chlorophytum borivilianum (safed musli)from €377,66/kg
Standardised extractSaponiny 20 % — Chlorophytum borivilianum (safed musli)from €201,71/kg
Propylene glycol extractSafed Musli PG extrakt - Chlorophytum borivilianumfrom €104,96/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt Safed Musli - Chlorophytum borivilianumfrom €30,90/kg