Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg

Saflor (Carthamus tinctorius)

Carthamus tinctorius (Asteraceae), almindeligvis kendt som saflor eller kusumblomst. Også kendt som কুসুম ফুল. Plantedelene, der bruges i vores sortiment: blomst, frø. Fås som olieopløseligt ekstrakt, udtræksolie, urtepulver, bæreolie, vandopløseligt ekstrakt og ekstraktpulver.

INCI: Carthamus Tinctorius Flower Extract, Carthamus Tinctorius Extract, Carthamus Tinctorius Seed Extract, Carthamus Tinctorius Flower Powder

CAS: 223749-52-8, 8001-23-8

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
11 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€80,42
1 kg, from
€42,37/kg
Spar 47%
Safflower PG-ekstrakt - Carthamus tinctorius
Propylene glycol extract2 carriers
€107,66
1 kg, from
€56,66/kg
Spar 47%
€55,08
1 kg
€29,75/kg
Spar 46%
€113,50
1 kg, from
€59,47/kg
Spar 48%
Saflor — botanisk olie lagret i 60 dage
Aged botanical oil2 carriersCarthamus tinctorius
€237,01
1 kg, from
€186,62/kg
Spar 21%
€58,00
1 kg
€37,02/kg
Spar 36%
€65,30
1 kg
€27,62/kg
Spar 58%
€36,09
1 kg
€18,94/kg
Spar 48%
€25,87
1 kg
€15,72/kg
Spar 39%
€90,13
1 kg, from
€47,54/kg
Spar 47%
€131,03
1 kg, from
€68,93/kg
Spar 47%
Showing 1–11 of 11
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales