Safflower PG-ekstrakt - Carthamus tinctorius
Carthamus tinctorius · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Carthamus tinctorius · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Safflower, Saff Flower, Kusum Flower, Kusum Seeds, Phool Kusum Seeds, Dried Safflower Flower Seeds
- Indian names
- কুসুম ফুল
- Synonyms
- Carthamus glaber, Carthamus inermis
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Carthamus Tinctorius Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 223749-52-8
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 607-037-7
- CosIng ID
- 37269, 92472, 95541
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 21516-PGE-CATIN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Kusum Blomst, Safflower, Saff Blomst
Botanisk navn: Carthamus tinctorius
Produkt : Safflower Propylenglycol Ekstrakt
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Carthamus tinctorius Blomstekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og luteolin), carthamin (et hovedpigment), saponiner, polyfenoler, alkaloider, tanniner og essentielle fedtsyrer (såsom linolsyre)
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Carthamus tinctorius in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af farvetidsel – Carthamus tinctoriusfrom €42,37/kg
Extract powderSafflower-ekstrakt - Carthamus tinctoriusfrom €29,75/kg
Glycerin extractSafflower Glycerinekstrakt - Carthamus tinctoriusfrom €59,47/kg
Aged botanical oilSaflor — botanisk olie lagret i 60 dagefrom €186,62/kg
Water-soluble extractSafflower Vandopløseligt Ekstrakt - Carthamus tinctoriusfrom €37,02/kg
Carrier oilKarthamusfrøolie - Carthamus tinctoriusfrom €27,62/kg
Herbal powderKarthærepulver - Carthamus tinctoriusfrom €18,94/kg
Herbal powderKarthamusfrøpulver - Carthamus tinctoriusfrom €15,72/kg