Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Evening Primrose Oil - Oenothera biennis Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Aftenprimroseolie - Oenothera biennis

Oenothera biennis · Onagraceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Oenothera biennis · profile
Family
Onagraceae
Common names
Evening Primrose, Candlestick, Common Evening Primrose, Common Evening-Primrose, Evening Primose, Evening-Primrose
Synonyms
Oenothera beckeri, Oenothera brevicapsula, Oenothera communis, Oenothera furca, Oenothera gauroides, Oenothera glabra
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Oenothera Biennis Oil
CAS
90028-66-3
EC
289-859-2
CosIng ID
35639
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery
Country of origin
India
SKU
69551-OIL-OEBIE-500G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Aftenprimroseolie udvindes ved koldpresning af frøene fra en plante, der botanisk kaldes Oenothera biennis

Kendt som: Aftenprimrose, Oenothera biennis

Botanisk navn: Oenothera biennis

Produktform: Aftenprimroseolie

Produktkategori: Bæreolie

Udvindingmetode: Koldpresset

Ingrediens: Frø

Farve: Lysegul til gylden gul

Lugt: Neutral

Anvendelse: Aromaterapi/Behandling

Særpræg: Frisk, ren og naturlig. Ingen kunstige farvestoffer. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtegifte og uden tilsætningsstoffer.

100 % rent og ægte produkt

Emballeret under mest hygiejniske forhold

Produktet er vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.