Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Aftenprimrose Vandopløseligt Ekstrakt - Oenothera biennis
Oenothera biennis · Onagraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Oenothera biennis · profile
- Family
- Onagraceae
- Common names
- Evening Primrose, Candlestick, Common Evening Primrose, Common Evening-Primrose, Evening Primose, Evening-Primrose
- Synonyms
- Oenothera beckeri, Oenothera brevicapsula, Oenothera communis, Oenothera furca, Oenothera gauroides, Oenothera glabra
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Oenothera Biennis Flower Extract
- CAS
- 90028-66-3
- EC
- 289-859-2
- CosIng ID
- 57627
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 67876-EXTL-OEBIE-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Aftenprimula, Oenothera biennis
Botanisk navn: Oenothera biennis
Produkt: Aftenprimula Blomstekstrakt i væskeform
Tilgængelig form: Væske
Anvendt del: Blomst
Virksomme indholdsstoffer (Fytokemikalier): gamma-linolensyre (GLA), linolsyre, oliesyre, garvesyrer, flavonoider og phenolske syrer
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Oenothera biennis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderAftenprimroseekstrakt - Oenothera biennisfrom €29,06/kg
Glycerin extractAftenprimula Glyserin Ekstrakt - Oenothera biennisfrom €59,47/kg
Carrier oilAftenprimroseolie - Oenothera biennisfrom €145,95/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kæmpenatlysolie – Oenothera biennisfrom €41,46/kg
Propylene glycol extractAftenprimula PG Ekstrakt - Oenothera biennisfrom €56,66/kg