Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Bambusbladekstrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 91771-32-3, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 294-922-2
- CosIng ID
- 83072
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 41015-EXTD10-BAARU-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindelige navne : Bambus, Silikonsyre, Bambus, Baansha, Silica
Botanisk navn : Bambusa arundinacea
Produkt : Bambusblad Flydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Pulver (Tør)
Del brugt : Bambus blade
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : Ssilica, flavonoider (såsom orientin og vitexin), phenoliske syrer, polysaccharider, aminosyrer og mineraler (såsom kalium, calcium og magnesium).
Opløselig : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambuspulver - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderAktivt kulpulver (Bambusskal)from €9,69/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af bambus – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af bambusblade – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambus PG Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Propylene glycol extractBambusblad PG Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Glycerin extractBambus Glycerinekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €46,26/kg
Water-soluble extractBambusblad Vandopløseligt Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg