Glycerin extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Citronblad glycerinekstrakt - Citrus limon
Citrus limon · Rutaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Citrus limon · profile
- Family
- Rutaceae
- Common names
- Lemon, Nimbu, Lemon Liquid, Lemon Powder, Bergamot, Lime
- Indian names
- Sylhet lime, sharbati, surkh nimboo
- Synonyms
- Citrus bergamia, Citrus adami, Citrus aurata, Citrus bergamota, Citrus dimorphocarpa, Citrus lemon
- Plant part
- Leaf
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Citrus Limon Leaf Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84929-31-7
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 284-515-8
- CosIng ID
- 34040, 92472, 41401
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 55691-GLY-CILIM-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Citron, Citrus limon, Nimbu
Botanisk navn : Citrus limon
Produkt : Citronblad Glycerinekstrakt
Anvendt del :Blade
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk ekstrakt (væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Bladekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Aktiv forbindelse : limonen, citral, linalool, α-pinene, β-pinene, nerol, geranial, neral og flavonoider som hesperidin og rutin.
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Citrus limon in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderCitronpulver - Citrus limonfrom €9,92/kg
Herbal powderCitronskalspulver - Citrus limonfrom €9,69/kg
Essential oilCitronolie - Citrus limonfrom €38,57/kg
Oil-soluble extractOlivenbladolieopløseligt ekstrakt – Olea europaeafrom €38,90/kg
Oil-soluble extractCitronfrugt olieopløseligt ekstrakt – Citrus limonfrom €16,99/kg
Oil-soluble extractCitronblad olieopløseligt ekstrakt – Citrus limonfrom €33,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af laurbærblad – Cinnamomum tamalafrom €23,78/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver med citronskalfrom €16,10/kg