Water-soluble extractWater-solubleOrigin: United StatesINCI listed in EU CosIng
Vandopløseligt udtræk af glat elm bark - Ulmus rubra
Ulmus rubra · Ulmaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ulmus rubra · profile
- Family
- Ulmaceae
- Common names
- Slippery Elm, Gray Elm, Soft Elm, Red Elm, Slippery Ellum
- Indian names
- ആവില്
- Synonyms
- Ulmus crispa, Ulmus dimidiata, Ulmus fulva, Ulmus heyderi, Ulmus pendula, Ulmus pinguis
- Plant part
- Bark
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Ulmus Fulva Bark Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 59938
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- United States
- SKU
- 30116-EXTL-ULRUB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Slippery Elm
Botanisk navn: Ulmus rubra
Produkt : Slippery Elm Bark Liquid Extract
Tilgængelig form: Væske
Brugt del : Bark
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : mucilage (en blanding af polysaccharider), tanniner, flavonoider, phytosteroler, kumariner og stivelser.
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: USA
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Ulmus rubra in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderUdtræk af glat elm bark - Ulmus rubrafrom €96,54/kg
Glycerin extractGlat Elm Bark Glyserin Ekstrakt - Ulmus rubrafrom €160,94/kg
Infused oilOlieret glat elm bark - Ulmus rubrafrom €163,00/kg
Oil-soluble extractGlat elmebark-olieopløseligt ekstrakt – Ulmus rubrafrom €127,43/kg
Propylene glycol extractGlat Elm Bark PG-ekstrakt - Ulmus rubrafrom €153,31/kg
Herbal powderGlat Elm Bark Pulver - Ulmus rubrafrom €48,66/kg
Extract powderSoursop-ekstrakt - Annona muricatafrom €98,29/kg
Glycerin extractSoursop Glycerin Ekstrakt - Annona muricatafrom €147,74/kg