Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Glat Elm Bark PG-ekstrakt - Ulmus rubra
Ulmus rubra · Ulmaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ulmus rubra · profile
- Family
- Ulmaceae
- Common names
- Slippery Elm, Gray Elm, Soft Elm, Red Elm, Slippery Ellum
- Indian names
- ആവില്
- Synonyms
- Ulmus crispa, Ulmus dimidiata, Ulmus fulva, Ulmus heyderi, Ulmus pendula, Ulmus pinguis
- Plant part
- Bark
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Ulmus Fulva Bark Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 59938
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 47907-PGE-ULRUB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Glat Elm
Produkt: Glat Elm Bark Propylenglycol Ekstrakt
Botanisk navn: Ulmus rubra
Opløsningsmiddel: Propylenglycol
Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:4 (v/v)
Form: Glykolisk botanisk ekstrakt (væske)
INCI: Propylenglycol, Aqua, Ulmus rubra Bark Extract
CAS: Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Anvendt del: Bark
Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier): mucilage (en blanding af polysaccharider), tanniner, flavonoider, phytosteroler, kumariner og stivelser.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Ulmus rubra in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderUdtræk af glat elm bark - Ulmus rubrafrom €96,54/kg
Glycerin extractGlat Elm Bark Glyserin Ekstrakt - Ulmus rubrafrom €160,94/kg
Infused oilOlieret glat elm bark - Ulmus rubrafrom €163,00/kg
Oil-soluble extractGlat elmebark-olieopløseligt ekstrakt – Ulmus rubrafrom €127,43/kg
Herbal powderGlat Elm Bark Pulver - Ulmus rubrafrom €48,66/kg
Water-soluble extractVandopløseligt udtræk af glat elm bark - Ulmus rubrafrom €83,57/kg
Extract powderSoursop-ekstrakt - Annona muricatafrom €98,29/kg
Glycerin extractSoursop Glycerin Ekstrakt - Annona muricatafrom €147,74/kg