Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Granatæble Skind Vandopløseligt Ekstrakt - Punica granatum
Punica granatum · Lythraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Punica granatum · profile
- Family
- Lythraceae
- Common names
- Pomegranate, Anar, Anardana, Pomegranate Seeds, Anar Beej, Anal Chilka
- Indian names
- dalima, বেদানা
- Synonyms
- Punica florida, Punica grandiflora, Punica legrellei, Punica multiflora, Punica nana, Punica spinosa
- Plant part
- Peel
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Punica Granatum Peel Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 84961-57-9, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 284-646-0
- CosIng ID
- 91935
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 37116-EXTL-PUGRA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Anal chilka, Granatæble Skal, Punica granatum
Botanisk navn : Punica granatum
Produkt : Granatæble Skalflydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Ekstrakt Væske
Del anvendt : Bark/Skal
Aktive indholdsstoffer : ellaginsyre, punicalaginer, galdesyre, flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), tanniner (såsom punicalin og ellagitanniner), catechiner, proanthocyanidiner, anthocyaniner og phenolsyrer.
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Punica granatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderGranatæblepulver - Punica granatumfrom €9,42/kg
Herbal powderGranatæble Skalpulver - Punica granatumfrom €11,12/kg
Carrier oilGranatæblekerneolie - Punica granatumfrom €52,28/kg
Herbal powderGranatæbleblomstpulver - Punica Granatumfrom €20,87/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblekerner – Punica granatumfrom €42,37/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleskal – Punica granatumfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblefrugt – Punica granatumfrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleblomst – Punica granatumfrom €46,62/kg