Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Granatæbleblomstekstrakt - Punica Granatum
Punica granatum · Lythraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Punica granatum · profile
- Family
- Lythraceae
- Common names
- Pomegranate, Anar, Anardana, Pomegranate Seeds, Anar Beej, Anal Chilka
- Indian names
- dalima, বেদানা
- Synonyms
- Punica florida, Punica grandiflora, Punica legrellei, Punica multiflora, Punica nana, Punica spinosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Punica Granatum Flower Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84961-57-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 284-646-0
- CosIng ID
- 83864
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 41600-EXTD10-PUGRA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Granatæble, Anar
Botanisk navn: Punica Granatum
Produkt : Granatæbleblomstekstraktpulver
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), tanniner (som punicalagin og punicalin), phenolsyrer (såsom ellaginsyre og galdesyre), anthocyaniner, saponiner og vitamin C (ascorbinsyre)
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Punica granatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderGranatæblepulver - Punica granatumfrom €9,42/kg
Herbal powderGranatæble Skalpulver - Punica granatumfrom €11,12/kg
Carrier oilGranatæblekerneolie - Punica granatumfrom €52,28/kg
Herbal powderGranatæbleblomstpulver - Punica Granatumfrom €20,87/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblekerner – Punica granatumfrom €42,37/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleskal – Punica granatumfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblefrugt – Punica granatumfrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleblomst – Punica granatumfrom €46,62/kg