Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Jackfrugtekstrakt - Artocarpus heterophyllus
Artocarpus heterophyllus · Moraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Artocarpus heterophyllus · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Jackfruit, Khatal, Jackfruit Powder, Kathal, Jakfruit, Jack
- Indian names
- panasa, फणस, কাঁঠাল, పనస, പിലാവ്, പ്ലാവ്
- Synonyms
- Artocarpus brasiliensis, Artocarpus grandis, Artocarpus integra, Artocarpus jaca, Artocarpus maximus, Artocarpus nanca
- Plant part
- Fruit
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Artocarpus Heterophyllus Fruit Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 90820
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 89018-EXTD10-ARHET-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Jackfruit, Khatal
Botanisk navn : Artocarpus heterophyllus
Produkt : Jackfruit Frugtekstraktpulver 10:1
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Frugt
Aktive indholdsstoffer : Artocarpus heterophyllus (jackfruit) indeholder flavonoider (såsom artocarpin og morin), fenolsyre, carotenoider (som beta-caroten og lutein), saponiner, lektiner, tanniner og vitamin C (ascorbinsyre)
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Artocarpus heterophyllus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractJackfrugt glycerinekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €50,68/kg
Oil-soluble extractOlieløseligt ekstrakt af jackfrugt – Artocarpus heterophyllusfrom €21,23/kg
Propylene glycol extractJackfrugt PG Ekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €48,24/kg
Fruit powderJackfrugtpulver - Artocarpus heterophyllusfrom €14,75/kg
Botanical exfoliantEksfolierende jackfrugtfrøpulver (upcycled)from €15,25/kg
Carrier oilJackfrugtfrøolie - Artocarpus heterophyllusfrom €29,60/kg
Water-soluble extractJackfrugt vandopløseligt ekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €19,77/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret Jackfrugtpulver - Artocarpus heterophyllusfrom €46,31/kg