Jackfrugt PG Ekstrakt - Artocarpus heterophyllus
Artocarpus heterophyllus · Moraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Artocarpus heterophyllus · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Jackfruit, Khatal, Jackfruit Powder, Kathal, Jakfruit, Jack
- Indian names
- panasa, फणस, কাঁঠাল, పనస, പിലാവ്, പ്ലാവ്
- Synonyms
- Artocarpus brasiliensis, Artocarpus grandis, Artocarpus integra, Artocarpus jaca, Artocarpus maximus, Artocarpus nanca
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Artocarpus Heterophyllus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 25203-PGE-ARHET-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Jackfrugt, Khatal
Botanisk navn : Artocarpus heterophyllus
Produkt : Jackfrugt Frugt Propylenglykol Ekstrakt
Opløsningsmiddel : Propylenglykol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Frugtekstrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer :Artocarpus heterophyllus (jackfrugt) indeholder flavonoider (såsom artocarpin og morin), fenolsyre, carotenoider (som beta-caroten og lutein), saponiner, lektiner, tanniner og vitamin C (askorbinsyre)
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Artocarpus heterophyllus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderJackfrugtekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €14,89/kg
Glycerin extractJackfrugt glycerinekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €50,68/kg
Oil-soluble extractOlieløseligt ekstrakt af jackfrugt – Artocarpus heterophyllusfrom €21,23/kg
Fruit powderJackfrugtpulver - Artocarpus heterophyllusfrom €14,75/kg
Botanical exfoliantEksfolierende jackfrugtfrøpulver (upcycled)from €15,25/kg
Carrier oilJackfrugtfrøolie - Artocarpus heterophyllusfrom €29,60/kg
Water-soluble extractJackfrugt vandopløseligt ekstrakt - Artocarpus heterophyllusfrom €19,77/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret Jackfrugtpulver - Artocarpus heterophyllusfrom €46,31/kg