Kokosnød Frugt Glyserin Ekstrakt - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Plant part
- Fruit
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 8001-31-8
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 232-282-8
- CosIng ID
- 34040, 92472, 55633
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 86909-GLY-CONUC-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Kokosnød, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanisk navn : Cocos nucifera L
Produkt : Kokosnød Frugt Glycerinekstrakt
Anvendt del : Frugt
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Farmaceutisk kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Kokosfrugtekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer :laurinsyre, kaprinsyre, kaprylsyre, myristinsyre, tocopheroler (vitamin E), flavonoider, polyfenoler, cytokininer, og saponiner.
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderKokosvandspulver - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractKokosvand Opløseligt Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kokosfrugt – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosfiber/-skalfiberfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosnøddeskalpulverfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractKokosnød Frugt PG Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (Polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (MCT-fraktion) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg