Fruit powderOrigin: India
Kokosvandspulver - Nariyal - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Form
- Fruit powder
- INCI
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- Country of origin
- India
- SKU
- 18874-PDR-CONUC-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Kendt som : Kokosvand, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanisk navn: Cocos nucifera L
Produktform: Kokosvandspulver
Proces: Sprøjtetørret
Specialitet: Ingen kunstige farver, frisk & rent. Fri for skadelige kemikalier, pesticider & uden tilsætningsstoffer
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Køb Kokosvand, Nariyal, Cocos nucifera L pulver hos engros eller engros priser.
| Sprog | Navne |
| Botanisk navn | Cocos nucifera |
| Engelsk |
Kokosnød |
| Fransk |
Kokosnød |
| Tysk |
Kokosnød |
| Spansk |
Coco |
| Italiensk |
Kokosnød |
| Portugisisk |
Coco |
| Koreansk |
Kokosnød |
| Kinesisk |
Palme |
| Japansk |
Kokosnød |
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Water-soluble extractKokosvand Opløseligt Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kokosfrugt – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosfiber/-skalfiberfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosnøddeskalpulverfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractKokosnød Frugt PG Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractKokosnød Frugt Glyserin Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (Polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (MCT-fraktion) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg