Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Lavendelblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Lavandula angustifolia
Lavandula angustifolia · Lamiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Lavandula angustifolia · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Lavender, Ustu Khuddus, Lavender Flower, Ustekhadoos, Ustukhuddus, Lavendula Stoechas
- Synonyms
- Lavandula angustfolia, Lavandula delphinensis, Lavandula fragrans
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 90063-37-9, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 289-995-2
- CosIng ID
- 57058
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 21010-EXTL-LAANG-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Ustu Khuddus, Lavendelblomst, Ustekhadoos, Ustukhuddus, Lavendula stoechas, Dharu
Botanisk navn: Lavandula angustifolia
Produkt : Lavendelblomst Flydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : linalool, linalylacetat, kamfer, terpenoider, flavonoider (såsom apigenin, luteolin og quercetin), kumariner, tanniner og phenoliske syrer (som rosmarinsyre og kaffesyre)
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Lavandula angustifolia in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderLavendelblomstekstrakt - Lavandula angustifoliafrom €29,75/kg
Glycerin extractLavendelblomst glycerinekstrakt - Lavandula angustifoliafrom €59,47/kg
Infused oilLavendelblomst Olie - Lavandula angustifoliafrom €68,93/kg
Oil-soluble extractLavendelblomst olieopløseligt ekstrakt – Lavandula angustifoliafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractLavendelblomst PG-ekstrakt - Lavandula angustifoliafrom €56,66/kg
Herbal powderLavendelblomstpulver - Lavandula angustifoliafrom €18,94/kg
HydrosolLavendelblomstervand - Lavendula stoechasfrom €25,69/kg
Essential oilLavendelolie - Lavendula stoechasfrom €58,58/kg