Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Lodhra Liquid Extract - Symplocos Racemosa Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Lodhra Vandopløseligt Ekstrakt - Symplocos Racemosa

Symplocos racemosa · Symplocaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Symplocos racemosa · profile
Family
Symplocaceae
Common names
Lodhra, Lodh Pathani, Lodhtree
Synonyms
Symplocos beddomei, Symplocos hamiltoniana, Symplocos impressa, Symplocos intermedia, Symplocos macrostachya, Symplocos nicobarica
Plant part
Bark
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Water, Glycerin
INCI
Aqua, Symplocos Racemosa Bark Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
CAS
7732-18-5, 93165-83-4, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
EC
296-972-0
CosIng ID
59979
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
86275-EXTL-SYRAC-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som : Lodh Pathani, Symplocos Racemosa, Lodhra

Botanisk navn : Symplocos Racemosa

Produkt : Lodhra Bark Flydende Ekstrakt 10:1

Form tilgængelig: Væske

Del brugt : Bark/Chaal

Aktive indholdsstoffer : alkaloider (såsom loturin og loturidin), flavonoider, tanniner, glykosider, saponiner og phenoliske forbindelser.

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt