Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Lodhra PG-ekstrakt - Symplocos Racemosa
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Lodhra PG-ekstrakt - Symplocos Racemosa

Symplocos racemosa · Symplocaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Symplocos racemosa · profile
Family
Symplocaceae
Common names
Lodhra, Lodh Pathani, Lodhtree
Synonyms
Symplocos beddomei, Symplocos hamiltoniana, Symplocos impressa, Symplocos intermedia, Symplocos macrostachya, Symplocos nicobarica
Plant part
Bark
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Symplocos Racemosa Bark Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 93165-83-4
EC
200-338-0, 231-791-2, 296-972-0
CosIng ID
37269, 92472, 59979
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
50566-PGE-SYRAC-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som: Lodh Pathani, Symplocos Racemosa, Lodhra

Botanisk navn : Symplocos Racemosa

Product : Lodhra Bark Propylenglycol Ekstrakt

Anvendt del : Bark/Chaal

Opløsningsmiddel : Propylenglycol

Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:4 (v/v)

Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)

INCI : Propylenglycol, Aqua, Symplocos Racemosa Bark Extract

CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer : alkaloider (såsom loturin og loturidin), flavonoider, tanniner, glykosider, saponiner og phenoliske forbindelser.

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet erVegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt