Lotusblomst PG-ekstrakt - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nelumbo Nucifera Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85085-51-4
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 285-379-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 57328
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 18210-PGE-NENUC-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Kamal Phool, Tørret Lotusblomst, Nelumbo Nucifera
Botanisk navn : Nelumbo nucifera
Produkt : Lotusblomst Propylenglykol Ekstrakt
Del anvendt :Blomst
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Nelumbo nucifera Extract
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og isorhamnetin), alkaloider (såsom nuciferin, roemerin og neferin), saponiner, tanniner, phenolsyrer (som galdesyre), vitamin C og polysaccharider
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderLotusfrøekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderLotusblomstekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractLotus- og safranekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractLotusblomstekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotus — 60-dages lagret botanisk oliefrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoider 10% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €294,86/kg
Propylene glycol extractLotusfrø PG-ekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg