Lotusfrø glycerinekstrakt - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 85085-51-4, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 285-379-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 82261
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 66957-GLY-NENUC-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Kamal Kesar, Tørret kamalblomst, Lotus Safran, Lotus Pollen, Nelumbo Nucifera, hellig lotus
Botanisk navn: Nelumbo nucifera
Produkt: Lotusfrø Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:3 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk Ekstrakt (Flydende)
INCI: Glycerin, Aqua, Nelumbo nucifera frøekstrakt
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og isoquercitrin), alkaloider (såsom nuciferin, neferin og roemerin), saponiner, tanniner, phenolsyrer (som galdesyre), vitamin C og polyfenoler.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderLotusfrøekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderLotusblomstekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractLotus- og safranekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractLotusblomstekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotus — 60-dages lagret botanisk oliefrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoider 10% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €294,86/kg
Propylene glycol extractLotusfrø PG-ekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg