Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Moringa-blad vandopløseligt ekstrakt - Moringa oleifera
Moringa oleifera · Moringaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Moringa oleifera · profile
- Family
- Moringaceae
- Common names
- Sargavo, Drumstick, Sehjan, Sehjan Patta, Sargava, Drumstick Leaves
- Indian names
- murungai, सहजन, शिग्रुः, शेवगा, সজনে, முருங்கை
- Synonyms
- Moringa amara, Moringa domestica, Moringa edulis, Moringa eracta, Moringa erecta, Moringa moringa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Moringa Oleifera Leaf Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 93165-54-9, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 296-941-1
- CosIng ID
- 83965
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 54498-EXTL-MOOLE-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Moringa Blade, Moringa Blad, Sehjan Patta, Drumstick Blade, Moringa oleifera, Sargavo
Botanisk navn: Moringa oleifera
Produkt : Moringa Blad Flydende Ekstrakt 10:1
Form tilgængelig: Extract Liquid
Del brugt : Blad
Aktive indholdsstoffer : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og myricetin), phenolsyrer (som chlorogensyre og kaffeesyre), vitamin C (ascorbinsyre), beta-caroten, saponiner, tanniner, alkaloider og glucosinolater
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Moringa oleifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMoringa Bladpulver - Moringa oleiferafrom €7,90/kg
Herbal powderMoringa Pulver - Stokkegrønkål - Moringa Oleiferafrom €11,12/kg
Carrier oilMoringaolie - Stikling - Moringa oleiferafrom €32,36/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt moringabladekstrakt – Moringa oleiferafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt moringabarkekstrakt – Moringa oleiferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolierende pulver af moringa-frø og -bælge (Drumstick) (upcyclet)from €16,95/kg
Aged botanical oilMoringafrø — 60 dages lagret botanisk oliefrom €172,33/kg
Aged botanical oilMoringa — 60-dages lagret botanisk oliefrom €172,33/kg