Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Oregano Extract - Origanum vulgare Product vendor
Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Oreganoekstrakt - Origanum vulgare

Origanum vulgare · Lamiaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
Udvindingsforhold
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Origanum vulgare · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Oregano, Wild Marjoram
Indian names
बनतुलसी, सथ्रा, জংলী মরুয়া, వాము ఆకు, ಮರುಗ
Synonyms
Origanum creticum, Origanum floridum, Origanum purpurascens, Origanum wallichianum
Plant part
Leaf
Form
Extract powder
Solubility
Water-dispersible
INCI
Origanum Vulgare Leaf Extract
CAS
84012-24-8
EC
281-670-3
CosIng ID
57966
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
37665-EXTD10-ORVUL-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Almindeligt navn : Oregano

Botanisk navn: Origanum vulgare 

Produkt : Oregano Ekstrakt Pulver

Tilgængelig form: Pulver

Part used : Blad

Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : carvacrol, thymol, flavonoider (såsom quercetin og luteolin), rosmarinsyre, kaffesyre, ursolsyre, terpenoider og phenolsyrer.

Produktet er Vegetarisk

Country of Origin: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt