Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Oregano PG-ekstrakt - Origanum vulgare
Origanum vulgare · Lamiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Origanum vulgare · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Oregano, Wild Marjoram
- Indian names
- बनतुलसी, सथ्रा, জংলী মরুয়া, వాము ఆకు, ಮರುಗ
- Synonyms
- Origanum creticum, Origanum floridum, Origanum purpurascens, Origanum wallichianum
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Origanum Vulgare Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84012-24-8
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 281-670-3
- CosIng ID
- 37269, 92472, 86662
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 18821-PGE-ORVUL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Oregano
Botanisk navn: Origanum vulgare
Produkt: Oregano PG-ekstrakt
Opløsningsmiddel: Propylenglycol
Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:5 (v/v)
Form: Glykolisk botanisk ekstrakt (væske)
INCI: Propylenglycol, Aqua, Origanum vulgare bladekstrakt
CAS: Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier): carvacrol, thymol, flavonoider (såsom quercetin og luteolin), rosmarinsyre, kaffesyre, ursolsyre, terpenoider og phenolsyrer.
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Origanum vulgare in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractCarvacrol 85% — Origanum vulgare (oregano)from €584,66/kg
Essential oilTimianolie - Timianfrom €60,62/kg
Oil-soluble extractOreganoolieopløseligt ekstrakt – Origanum vulgarefrom €42,37/kg
Extract powderOreganoekstrakt - Origanum vulgarefrom €29,75/kg
Water-soluble extractOregano Vandopløseligt Ekstrakt - Origanum vulgarefrom €32,10/kg
Aged botanical oilOregano — botanisk olie lagret i 60 dagefrom €231,66/kg
Glycerin extractOregano Glycerinekstrakt - Origanum vulgarefrom €50,68/kg
Vegetable powder[IN] Frysetørret Oreganopulver - Origanum vulgarefrom €57,90/kg