Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Parijat Blomstekstrakt - Nyctanthes arbor-tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 90301
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 97579-EXTD10-NYARB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Harshringar Blomst, Paarijaat, Parijat Blomst, Harshingar, Nyctanthes arbor-tristis, Natblomstrende jasmin
Botanisk navn: Nyctanthes arbor-tristis
Produkt : Parijat Blomstekstrakt Pulver
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : iridoidglykosider (såsom nyctanthin og arbortristosid A), flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), phenoliske syrer, tanniner, æteriske olier, saponiner og alkaloider.
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af parijatblad – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af parijatblomst – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractParijat Blad PG-ekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Propylene glycol extractParijat Blomst PG-ekstrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €56,66/kg
Extract powderParijat Bladekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €14,85/kg
Water-soluble extractParijat Blomstvand Vandopløseligt Uddrag - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractParijat Blad Glycerinekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractParijat Blomst Glycerinekstrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg