Parijat Blomst PG-ekstrakt - Nyctanthes arbor-tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 90301
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27460-PGE-NYARB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn: Harshringar Blomst, Paarijaat, Parijat Blomst, Harshingar, Nyctanthes arbor-tristis, Natblomstrende jasmin
Botanisk navn:Nyctanthes arbor-tristis
Produkt: Parijat Blomst Propylenglycol Ekstrakt
Opløsningsmiddel: Propylenglycol
Fortyndingsmiddel: Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold: 1:5 (v/v)
Form: Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI: Propylenglycol, Aqua, Nyctanthes arbor-tristis Blomsterekstrakt
CAS: Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): iridoid glykosider (såsom nyctanthin og arbortristosid A), flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), phenoliske syrer, tanniner, æteriske olier, saponiner og alkaloider.
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af parijatblad – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af parijatblomst – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractParijat Blad PG-ekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Extract powderParijat Blomstekstrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €29,75/kg
Extract powderParijat Bladekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €14,85/kg
Water-soluble extractParijat Blomstvand Vandopløseligt Uddrag - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractParijat Blad Glycerinekstrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractParijat Blomst Glycerinekstrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg