Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Orris Root Extract - Inula Racemosa Product vendor
Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Orrisrodsekstrakt - Inula Racemosa

Inula racemosa · Asteraceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
Udvindingsforhold
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Inula racemosa · profile
Family
Asteraceae
Common names
Orris, Pushkarmool, Pushkar Mool, Orris Root, Himalayan Elecampane, Indian Elecampane
Synonyms
Inula helenium, Inula royleana
Plant part
Root
Form
Extract powder
Solubility
Water-dispersible
INCI
Inula Racemosa Root Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
CAS
84012-20-4, 9050-36-6, 9004-34-6
EC
281-666-1
CosIng ID
82732
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
96462-EXTD10-INRAC-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som : Pushkarmool, Pushkar Mool, Orris Root, Inula Racemosa

Botanisk navn : Inula racemosa

Produkt : Orris Root Extract Powder 10:1

Tilgængelig form: Ekstrakt Pulver

Brugt del : Rod

Aktive indholdsstoffer : sesquiterpenlactoner (såsom alantolacton og isoalantolacton), inulin, flavonoider, tanniner, steroler, saponiner og phenoliske syrer

100% rent og ægte produkt

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt