Roseolie - Rosa indica
Rosa indica · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rosa indica · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Rose, Rose Petal, Gulab, Indian Rose, Red Rose Petal, Gulab Patti
- Indian names
- Gulab Jal, Rose Petal Jam
- Synonyms
- Rosa amoyensis, Rosa bodinieri, Rosa borboniana, Rosa borbonica, Rosa cavaleriei, Rosa chaffanjonii
- Plant part
- Flower
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Rosa Indica Flower Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Herbal tea & infusions, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 16032-OIL-ROIND-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Rose æterisk olie er dampdestilleret af kronbladene fra blomsterne på planten, der botanisk kaldes Rosa indica
Kendt som: Rose, Rosa indica, Gulab, Indien Rose
Botanisk navn: Rosa indica
Produkt: Rose æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingsmetode: Dampdestillation
Del anvendt: Blomst
Aktiv bestanddel: citronellol, geraniol, nerol, phenylethylalkohol, eugenol, linalool, farnesol og beta-caryophyllen.
Planteegenskaber: antimikrobielle, antioxidante, betændelseshæmmende og humørforbedrende egenskaber. Duft: Sød duft, karakteristisk rose
Farve: Lys gul
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Blender med Geranium, Tea Tree
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Rosa indica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Infused oil15 urteinfunderet oliefrom €186,00/kg
Herbal powder15 Urtepulver
Face Pack9 urter til ansigtet
Extract powderRosextrakt - Rosa indicafrom €29,75/kg
Glycerin extractRose Blomst Glycerinekstrakt - Rosa indicafrom €59,47/kg
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af rosenblomst – Rosa indicafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractRoseblomst PG-ekstrakt - Rosa indicafrom €56,66/kg
Water-soluble extractRoseblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Rosa indicafrom €37,02/kg