Salvie PG-ekstrakt - Salvia officinalis
Salvia officinalis · Lamiaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salvia officinalis · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Sage, Common Sage, Culinary Sage, Golden Sage, Kitchen Sage, Garden Sage
- Indian names
- مریم گلی
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Salvia Officinalis Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 8022-56-8, 84082-79-1
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 282-025-9
- CosIng ID
- 37269, 92472, 80200
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 61634-PGE-SAOFF-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Salvie
Botanisk navn: Salvia officinalis
Product : Salvie Propylenglycol Ekstrakt
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Salvia officinalis Bladekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : rosmarinsyre, karnosinsyre, karnosol, ursolsyre, flavonoider (såsom luteolin og apigenin), thujon, cineol, kamfer og æteriske olier
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Salvia officinalis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderSalvieekstrakt - Salvia officinalisfrom €17,88/kg
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af salvie – Salvia officinalisfrom €25,48/kg
Aged botanical oilSalvie — 60-dages lagret botanisk oliefrom €253,09/kg
Glycerin extractSalvie Glycerinekstrakt - Salvia officinalisfrom €50,68/kg
Water-soluble extractSage Vandopløseligt Ekstrakt - Salvie officinalisfrom €37,02/kg
Essential oilSalvieolie - Salvia officinalisfrom €58,58/kg
Herbal powderSalviepulver - Salvia officinalisfrom €11,35/kg
Infused oilSalvieinfunderet olie - Salvia officinalisfrom €57,20/kg