Salvieolie - Salvia officinalis
Salvia officinalis · Lamiaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salvia officinalis · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Sage, Common Sage, Culinary Sage, Golden Sage, Kitchen Sage, Garden Sage
- Indian names
- مریم گلی
- Plant part
- Leaf, Flower
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Salvia Officinalis Leaf Oil
- CAS
- 8022-56-8, 84776-73-8
- CosIng ID
- 98533
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 18235-OIL-SAOFF-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Salvie æterisk olie udvindes ved dampdestillation af blade og blomster fra planten kendt botanisk som Salvia officinalis
Kendt som :Salvie,Salvia officinalis
Botanisk navn : Salvia officinalis
Produkt : Salvie æterisk olie
Produktform : Æterisk olie
Ekstraktionsmetode : Dampsdestillation
Anvendt del : Blad og blomst
Aktiv komponent : thujon (alfa- og betaformer), kamfer, 1,8-cineol (eukalyptol), alfa-pinene, beta-pinene, borneol, linalool og karyofylen
Fytogene egenskaber : antimikrobielle, antiinflammatoriske, antioxidante og kognitive forbedrende egenskaber.
Aroma : Tør, muskagtig, bittersød blomsterduft
Anvendelser : Aromaterapi/Terapeutisk/Kosmetik
Blender godt med: Bergamot, lavendel, citron og rosmarin.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Salvia officinalis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderSalvieekstrakt - Salvia officinalisfrom €17,88/kg
Oil-soluble extractFedtopløseligt ekstrakt af salvie – Salvia officinalisfrom €25,48/kg
Aged botanical oilSalvie — 60-dages lagret botanisk oliefrom €253,09/kg
Propylene glycol extractSalvie PG-ekstrakt - Salvia officinalisfrom €48,24/kg
Glycerin extractSalvie Glycerinekstrakt - Salvia officinalisfrom €50,68/kg
Water-soluble extractSage Vandopløseligt Ekstrakt - Salvie officinalisfrom €37,02/kg
Herbal powderSalviepulver - Salvia officinalisfrom €11,35/kg
Infused oilSalvieinfunderet olie - Salvia officinalisfrom €57,20/kg