Solsikkefrø PG-ekstrakt - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Helianthus Annuus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84776-03-4, 8001-21-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 232-273-9
- CosIng ID
- 37269, 92472, 34234
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 91082-PGE-HEANN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Solsikkefrø
Botanisk navn: Helianthus annuus
Produkt: Solsikkefrø Propylenglykol Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske (Glykol-baseret)
Anvendt del: Frø
Opløsningsmiddel: Propylenglykol
Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:3 (v/v)
Form: Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI: Propylenglykol, Aqua, Helianthus annuus Frøekstrakt
CAS: Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): linolsyre, oliesyre, palmitinsyre, stearinsyre, tokoferoler (vitamin E), fytosteroler, phenolforbindelser, flavonoider og proteiner som globuliner og albuminer
Opløselighed: 100% vandopløselig
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderSolsikkefrøekstrakt - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af solsikkefrø – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Glycerin extractSolsikke Frø Glycerin Ekstrakt - Helianthus annuusfrom €41,80/kg
Carrier oilSolsikkefrøolie - Helianthus annuusfrom €9,63/kg
Water-soluble extractSolsikkefrø Vandopløseligt Ekstrakt - Helianthus annuusfrom €13,79/kg
Herbal powderSolsikkefrøpulver - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilSolskinsblomstfrøinfunderet olie - Helianthus annuusfrom €45,93/kg