Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Solsikkefrø Vandopløseligt Ekstrakt - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Helianthus Annuus Extract
- CAS
- 84776-03-4, 8001-21-6
- EC
- 232-273-9
- CosIng ID
- 34234
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 69028-EXTL-HEANN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Solsikkefrø
Botanisk navn : Helianthus annuus
Produkt : Solskinsblomstfrø Flydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Anvendt del : Frø
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : linolsyre, oliesyre, palmitinsyre, stearinsyre, tokoferoler (vitamin E), fytosteroler, phenoliske forbindelser, flavonoider og proteiner som globuliner og albuminer
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderSolsikkefrøekstrakt - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af solsikkefrø – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Propylene glycol extractSolsikkefrø PG-ekstrakt - Helianthus annuusfrom €39,82/kg
Glycerin extractSolsikke Frø Glycerin Ekstrakt - Helianthus annuusfrom €41,80/kg
Carrier oilSolsikkefrøolie - Helianthus annuusfrom €9,63/kg
Herbal powderSolsikkefrøpulver - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilSolskinsblomstfrøinfunderet olie - Helianthus annuusfrom €45,93/kg