Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Urtete Blåbælg Blomstekstrakt (≥20% anthocyaniner) - Clitoria ternatea
Clitoria ternatea · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Clitoria ternatea · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Butterfly Pea, Aparajita Flower, Butterfly Pea Flower, Asian Pigeon Wings, Blue Bell Vine, Cordofan Pea And Darwin Pea
- Indian names
- अपराजिता, गोकर्णी, অপরাজিতা, சங்கு புட்பம்
- Synonyms
- Clitoria albiflora, Clitoria bracteata, Clitoria coelestris, Clitoria mearnsii, Clitoria parviflora, Clitoria philippensis
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Clitoria Ternatea Flower Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 55391
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 29859-EXTD-CLTER-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Butterfly Pea Flower Extract (≥20% anthocyaniner) (Clitoria ternatea) tilbydes som et ekstraktpulver med dokumenteret oprindelse i Thailand. Et standardiseret botanisk ekstrakt med oprindelse i Thailand leveret som pulver til nutraceutisk, fødevare-, drikkevare- og kosmetisk F&U/produktion (anvendelse afhænger af dit regulatoriske område).
Nøgleoplysninger
| Produkt | Butterfly Pea Flower Extract (≥20% anthocyaniner) |
|---|---|
| Botanisk navn | Clitoria ternatea |
| Plantedel | Blomst |
| Kategori | Ekstraktpulver |
| Oprindelse | Thailand |
| Specifikation / standardisering | ≥20% anthocyaniner |
| Ekstraktion / proces | Vandudtræk + koncentrat + spraytørring |
| Opløsningsmiddel / bærer (hvis relevant) | Vand |
Typiske anvendelser
- Nutraceutiske formuleringer og funktionelle blandinger (hvor det er tilladt)
- Føde- & drikkevareanvendelser (hvor det er tilladt)
- Kosmetiske/personlige plejeformuleringer (hvor det er relevant)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Opbevaring
Opbevares på et køligt, tørt sted i en tæt lukket beholder. Beskyt mod fugt og varme.
Noter & overholdelse
Ingen terapeutiske påstande er underforstået. Specifikationer og regulatorisk egnethed skal valideres af køberen.
Clitoria ternatea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthocyaniner 10% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €377,66/kg
Standardised extractAnthocyaniner 25% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €998,66/kg
Extract powderUdvand af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €29,75/kg
Glycerin extractSommerfugleærteblomst glycerinekstrakt - Clitoria Ternateafrom €70,51/kg
Infused oilSmørblomstblomstinfunderet Olie - Clitoria Ternateafrom €61,11/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sommerfugleærteblomst – Clitoria ternateafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractSommerfugleærteblomst PG-ekstrakt - Clitoria Ternateafrom €67,15/kg
Herbal powderPulver af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €18,94/kg