Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Urtete Blomsterekstrakt - Clitoria ternatea
Clitoria ternatea · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Clitoria ternatea · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Butterfly Pea, Aparajita Flower, Butterfly Pea Flower, Asian Pigeon Wings, Blue Bell Vine, Cordofan Pea And Darwin Pea
- Indian names
- अपराजिता, गोकर्णी, অপরাজিতা, சங்கு புட்பம்
- Synonyms
- Clitoria albiflora, Clitoria bracteata, Clitoria coelestris, Clitoria mearnsii, Clitoria parviflora, Clitoria philippensis
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Clitoria Ternatea Flower Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 55391
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 84580-EXTD-CLTER-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Butterfly Pea Blomst Ekstrakt (Clitoria ternatea) tilbydes som et ekstraktpulver med dokumenteret oprindelse i Thailand. Et standardiseret botanisk ekstrakt med oprindelse i Thailand leveret som pulver til nutraceutisk, fødevare-, drikkevare- og kosmetik F&U/produktion (anvendelse afhænger af dit regulatoriske område).
Nøgleoplysninger
| Produkt | Butterfly Pea Blomst Ekstrakt |
|---|---|
| Botanisk navn | Clitoria ternatea |
| Plantedel | Blomst |
| Kategori | Ekstraktpulver |
| Oprindelse | Thailand |
| Specifikation / standardisering | 10:01:00 |
| Ekstraktion / proces | Vandudtræk + koncentrat + spraytørring |
| Opløsningsmiddel / bærer (hvis relevant) | Vand |
Typiske anvendelser
- Nutraceutiske formuleringer og funktionelle blandinger (hvor det er tilladt)
- Føde- & drikkevareanvendelser (hvor det er tilladt)
- Kosmetiske/personlige plejeformuleringer (hvor det er relevant)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Opbevaring
Opbevares på et køligt, tørt sted i en tæt lukket beholder. Beskyt mod fugt og varme.
Noter & overholdelse
Ingen terapeutiske påstande er underforstået. Specifikationer og regulatorisk egnethed skal valideres af køberen.
Clitoria ternatea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthocyaniner 10% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €377,66/kg
Standardised extractAnthocyaniner 25% — Clitoria ternatea (sommerfugleærte)from €998,66/kg
Extract powderUdvand af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €29,75/kg
Glycerin extractSommerfugleærteblomst glycerinekstrakt - Clitoria Ternateafrom €70,51/kg
Infused oilSmørblomstblomstinfunderet Olie - Clitoria Ternateafrom €61,11/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sommerfugleærteblomst – Clitoria ternateafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractSommerfugleærteblomst PG-ekstrakt - Clitoria Ternateafrom €67,15/kg
Herbal powderPulver af sommerfugleærteblomst - Clitoria Ternateafrom €18,94/kg