Herbal powderOrigin: India
Tuberose Blomsterpulver - Polianthes tuberosa
Agave amica · Asparagaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Agave amica · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Tuberose, Rajanigandha, Nishigandha
- Synonyms
- Polianthes tuberosa, Agave polianthes, Agave tuberosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 50700-PDR-POTUB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Tuberose, Rajanigandha, Nishigandha
Botanisk navn: Polianthes tuberosa
Produkt : Tuberoseblomst Urtepulver 100 %
Tilgængelig form: Pulver
Brugt del : Blomst
Anvendelse : Kosmetik
Proces : Renset > Dehydreret > Pulveriseret > Filtreret
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Agave amica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderTuberose Blomsterudtræk - Polianthes tuberosafrom €29,75/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af tuberoseblomst – Agave amicafrom €42,37/kg
Glycerin extractTuberose Blomst Glycerin Ekstrakt - Polianthes tuberosafrom €59,47/kg
Water-soluble extractTuberose Blomstvand Vandopløseligt Ekstrakt - Polianthes tuberosafrom €32,10/kg
Aged botanical oilTuberose — 60-dages lagret botanisk oliefrom €307,65/kg
Infused oilTuberoseblomst Olie - Polianthes tuberosafrom €68,93/kg
Propylene glycol extractTuberoseblomst PG-ekstrakt - Polianthes tuberosafrom €56,66/kg