Carrier oilOil-solubleOrigin: India
Valnøddeolie - Juglans
Juglans · Juglandaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Juglans · profile
- Family
- Juglandaceae
- Common names
- Dandasa, Walnut, Datoon, Walnut Tree Peel, Datun, Akharot
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Juglans Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 31259-OIL-JUGLA-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Valnød, Akharot, Akhrot, Juglans
Botanisk navn : Juglans
Produkt : Sød Valnøddekerneolie
Produktform : Olie
Produktkategori : Bæreolie
Er den raffineret? Nej
Er den fødevarekvalitet? Ja
Bruges den også til kosmetik? Ja
Udvindingsmetode : Koldpresset
Ingrediens : Valnød Kerne
Særlige kendetegn: Ingen kunstige farvestoffer, frisk & ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler & uden tilsætningsstoffer.
100% ren og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Juglans in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderValnøddeekstrakt - Juglans regiafrom €29,75/kg
Infused oilValnøddeskalinfunderet olie - Juglans regiafrom €68,93/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af valnød – Juglans regiafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractValnød PG-ekstrakt - Juglans regiafrom €56,66/kg
Glycerin extractValnød Glycerin Ekstrakt - Juglans regiafrom €59,47/kg
Herbal powderValnøddepulver - Juglans regiafrom €18,94/kg
Herbal powderDandasa Pulver - Valnødfrom €14,06/kg
Herbal powderRød Okkerpulver - Geru Mittifrom €9,23/kg