Zonnebloempit PG-extract - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Helianthus Annuus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84776-03-4, 8001-21-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 232-273-9
- CosIng ID
- 37269, 92472, 34234
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 91082-PGE-HEANN-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als: Zonnebloempit
Botanische naam: Helianthus annuus
Product: Zonnebloempit Propyleenglycol Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof (glycol-gebaseerd)
Gebruikt deel: Zaad
Oplosmiddel: Propyleenglycol
Verdunner: Gezuiverd water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding: 1:3 (w/v)
Vorm: Glycolisch plantaardig extract (vloeistof)
INCI: Propyleenglycol, Aqua, Helianthus annuus Zaad Extract
CAS: Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve bestanddelen (fytochemisch): linolzuur, oliezuur, palmitinezuur, stearinezuur, tocoferolen (vitamine E), fytosterolen, fenolische verbindingen, flavonoïden en eiwitten zoals globulinen en albuminen
Oplosbaarheid: 100% wateroplosbaar
Product is Vegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag: Bewaren op een koele en droge plaats
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderZonnebloemzaadextract - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractIn zonnebloemzaadolie oplosbaar extract – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Glycerin extractZonnebloemzaad Glycerine-extract - Helianthus annuusfrom €41,80/kg
Carrier oilZonnebloemolie - Helianthus annuusfrom €9,63/kg
Water-soluble extractZonnebloempit Wateroplosbaar Extract - Helianthus annuusfrom €13,79/kg
Herbal powderZonnebloempittenpoeder - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilZonnebloemzaadolie - Helianthus annuusfrom €45,93/kg