Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Zonnebloemolie - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
- CAS
- 84776-03-4, 8001-21-6, 164250-88-8
- EC
- 232-273-9
- CosIng ID
- 34238
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 13908-OIL-HEANN-100G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Surajmukhi, Helianthus annuus, Zwarte Zonnebloempitten
Botanische naam : Helianthus annuus
Product : Zonnebloempittenolie
Productvorm : Olie
Productcategorie : Draagolie
Is het geraffineerd? Nee
Is het voedselgeschikt? Ja
Extractiemethode : Koudgeperst
Ingrediënt : Zonnebloempitten
Bijzonderheid: Geen kunstmatige kleurstoffen, vers & puur. Vrij van schadelijke stoffen, bestrijdingsmiddelen & zonder toevoegingen.
100% puur en echt product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring : Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderZonnebloemzaadextract - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractIn zonnebloemzaadolie oplosbaar extract – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Propylene glycol extractZonnebloempit PG-extract - Helianthus annuusfrom €39,82/kg
Glycerin extractZonnebloemzaad Glycerine-extract - Helianthus annuusfrom €41,80/kg
Water-soluble extractZonnebloempit Wateroplosbaar Extract - Helianthus annuusfrom €13,79/kg
Herbal powderZonnebloempittenpoeder - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilZonnebloemzaadolie - Helianthus annuusfrom €45,93/kg