Zonnebloemzaad Glycerine-extract - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Helianthus Annuus Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84776-03-4, 8001-21-6
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 232-273-9
- CosIng ID
- 34040, 92472, 34234
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 24113-GLY-HEANN-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als: Zonnebloem
Botanische naam: Helianthus annuus
Product: Zonnebloemzaad Glycerine-extract
Gebruikt deel: Zaad
Oplosmiddel: Plantaardige glycerine (USP/Pharma kwaliteit)
Verdunner: Gezuiverd water (Glycerine:Water 75:25)
Kruiden/Oplosmiddel verhouding: 1:3 (w/v)
Vorm: Glyceriet plantaardig extract (vloeibaar)
INCI: Glycerine, Aqua, Helianthus annuus Zaadextract
CAS: Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve bestanddelen (fytochemisch): linolzuur, oliezuur, palmitinezuur, stearinezuur, tocoferolen (vitamine E), fytosterolen, fenolische verbindingen, flavonoïden en eiwitten zoals globulinen en albuminen
Oplosbaarheid: 100% wateroplosbaar
Product is vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring: Bewaar op een koele en droge plaats
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderZonnebloemzaadextract - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractIn zonnebloemzaadolie oplosbaar extract – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Propylene glycol extractZonnebloempit PG-extract - Helianthus annuusfrom €39,82/kg
Carrier oilZonnebloemolie - Helianthus annuusfrom €9,63/kg
Water-soluble extractZonnebloempit Wateroplosbaar Extract - Helianthus annuusfrom €13,79/kg
Herbal powderZonnebloempittenpoeder - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilZonnebloemzaadolie - Helianthus annuusfrom €45,93/kg