Bambublad PG-extrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Leaf
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Bambusa Arundinacea Leaf Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 91771-32-3
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 294-922-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 83072
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 49344-PGE-BAARU-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanliga namn : Bambu,Kiselsyra, Bambu, Baansha, Kiseldioxid
Botaniskt namn : Bambusa arundinacea
Produkt : Bambusbladsflytande extrakt
Tillgänglig form: Vätska (Glykolbaserad)
Använd del : Bambus blad
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningvatten (PG:Vatten 70:30)
Ört/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Bambusa arundinacea Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) :Skisel, flavonoider (såsom orientin och vitexin), fenoliska syror, polysackarider, aminosyror och mineraler (såsom kalium, kalcium och magnesium).
Löslig : 100% vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambupulver - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderAktivt kolpulver (Bambuskals)from €9,69/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambu – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambublaad – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambu PG-extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Glycerin extractBambuglyserinextrakt - Bambusa Arundinaceafrom €46,26/kg
Water-soluble extractBambublads vattenlösligt extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg
Extract powderBambubladsextrakt - Bambusa Arundinaceafrom €14,89/kg