Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Bambubladsextrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Bambusa Arundinacea Leaf Extract
- CAS
- 91771-32-3
- EC
- 294-922-2
- CosIng ID
- 83072
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 88590-EXTD10-BAARU-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanliga namn : Bambu, Kiselsyra, Bambu, Baansha, Kiseldioxid, Bans Patra
Botaniskt namn: Bambusa arundinacea
Produkt : Bambuextraktpulver 10:1
Tillgänglig form: Pulver (torrt)
Del som används : Bambus blad
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : Skisel, flavonoider (såsom orientin och vitexin), fenoliska syror, polysackarider, aminosyror och mineraler (såsom kalium, kalcium och magnesium).
Löslighet : 80% vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambupulver - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderAktivt kolpulver (Bambuskals)from €9,69/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambu – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambublaad – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambu PG-extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Propylene glycol extractBambublad PG-extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Glycerin extractBambuglyserinextrakt - Bambusa Arundinaceafrom €46,26/kg
Water-soluble extractBambublads vattenlösligt extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg