Glycerin extractWater-solubleOrigin: India
Bambuglyserinextrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Bambusa Arundinacea Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 85310-GLY-BAARU-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanliga namn : Bambu,Kiselsyra, Bambu, Baansha, Silica
Botaniskt namn : Bambusa arundinacea
Produkt : Bambublad Glycerinextrakt
Använd del :Hela växten
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Farmaceutisk kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Ört/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Växtextrakt (Flytande)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt från hela växten
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) :Silica
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambupulver - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderAktivt kolpulver (Bambuskals)from €9,69/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambu – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av bambublaad – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambu PG-extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Propylene glycol extractBambublad PG-extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Water-soluble extractBambublads vattenlösligt extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg
Extract powderBambubladsextrakt - Bambusa Arundinaceafrom €14,89/kg