Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg
Bamboo Leaf Extract - Bambusa Arundinacea Product vendor
Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Bambubladsextrakt - Bambusa Arundinacea

Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile

StorlekPrice per kg falls as packs get larger
Extraktionskvot
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Bambusa arundinacea · profile
Family
Poaceae
Common names
Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
Plant part
Leaf
Form
Extract powder
Solubility
Water-dispersible
INCI
Bambusa Arundinacea Leaf Extract
CAS
91771-32-3
EC
294-922-2
CosIng ID
83072
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
41015-EXTD10-BAARU-225G
Documents
TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.

Product details

Vanliga namn : Bambu, Kiselsyra, Bambu, Baansha, Kiseldioxid

Botaniskt namn :  Bambusa arundinacea

Produkt : Bambu Blad Flytande Extrakt 

Tillgänglig form: Pulver (torrt)

Del som används : Bambus blad

Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : Skisel, flavonoider (såsom orientin och vitexin), fenoliska syror, polysackarider, aminosyror och mineraler (såsom kalium, kalcium och magnesium).

Löslig : 100% Vattenlöslig

Produkten är Vegetarisk

Ursprungsland: Indien

Förvaring : Förvara på en sval och torr plats