Parijatblomma PG-extrakt - Nyctanthes arbor-tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 90301
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27460-PGE-NYARB-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Harshringarblomma, Paarijaat, Parijatblomma, Harshingar, Nyctanthes arbor-tristis, Nattblommande jasmin
Botaniskt namn:Nyctanthes arbor-tristis
Produkt : Parijatblomma Propylenglykol-extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Rensat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Nyctanthes arbor-tristis blomextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (fytokemikalier) : iridoidglykosider (såsom nyctanthin och arbortristosid A), flavonoider (såsom quercetin och kaempferol), fenoliska syror, tanniner, eteriska oljor, saponiner och alkaloider.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring :Förvaras svalt och torrt
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractParijatblad oljelösligt extrakt – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractParijatblomma oljelösligt extrakt – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractParijatblad PG-extrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Extract powderParijatblomsextrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €29,75/kg
Extract powderParijatbladsextrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €14,85/kg
Water-soluble extractParijatblomsvatten Vattenlösligt Extrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractParijatblad Glycerinextrakt - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractParijatblomma Glycerinextrakt - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg