Extrakt z kokosového plodu - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 8001-31-8
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 232-282-8
- CosIng ID
- 37269, 92472, 55633
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 28480-PGE-CONUC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Kokos, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanický název : Cocos nucifera L
Produkt : Kokosové ovoce propylenglykolový extrakt
Použitá část : Ovoce
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čistá voda (PG:Voda 70:30)
Poměr bylin/rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Extrakt z kokosového ovoce
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní složky :kyselina laurová, kyselina kaprinová, kyselina kaprylová, kyselina myristová, tokoferoly (vitamín E), flavonoidy, polyfenoly, cytokininy a saponiny.
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPrášek z kokosové vody - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractVoda z kokosového ořechu rozpustný výtažek - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů kokosovníku – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliační vlákno z kokosového vlákna / slupekfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kokosových skořápekfrom €16,95/kg
Glycerin extractExtrakt z kokosového ovoce v glycerinu - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (frakce MCT) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg