Extrakt z kokosového ovoce v glycerinu - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Plant part
- Fruit
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 8001-31-8
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 232-282-8
- CosIng ID
- 34040, 92472, 55633
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 86909-GLY-CONUC-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známý jako : Kokos, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanický název : Cocos nucifera L
Produkt : Kokos Extrakt z glycerinu z ovoce
Použitá část : Ovoce
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny/kapaliny : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (kapalný)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z kokosového ovoce
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní složky :kyselina laurová, kyselina kaprinová, kyselina kaprylová, kyselina myristová, tokoferoly (vitamín E), flavonoidy, polyfenoly, cytokininy a saponiny.
Produkt jeVegetariánský
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPrášek z kokosové vody - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractVoda z kokosového ořechu rozpustný výtažek - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů kokosovníku – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliační vlákno z kokosového vlákna / slupekfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kokosových skořápekfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kokosového plodu - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (frakce MCT) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg