Fruit powderOrigin: India
Prášek z kokosové vody - Nariyal - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Form
- Fruit powder
- INCI
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- Country of origin
- India
- SKU
- 18874-PDR-CONUC-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známé jako: Kokosová voda, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanický název: Cocos nucifera L
Forma produktu: Prášek kokosové vody
Proces: Sušený rozprašováním
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad
100% čistý a originální produkt
Balen v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Koupit Kokosová voda, Nariyal, prášek Cocos nucifera L v velkoobchod nebo velkoobchodní ceny.
| Jazyky | Názvy |
| Botanický název | Cocos nucifera |
| Anglický |
Kokos |
| Francouzsky |
Kokosový ořech |
| Němčina |
Kokosový ořech |
| Španělský |
Kokos |
| Italský |
Ořechy kokosové |
| Portugalština |
Kokos |
| Korejský |
Kokos |
| Čínština |
Palma kokosová |
| Japonský |
Kokosový ořech |
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Water-soluble extractVoda z kokosového ořechu rozpustný výtažek - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů kokosovníku – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliační vlákno z kokosového vlákna / slupekfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kokosových skořápekfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kokosového plodu - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractExtrakt z kokosového ovoce v glycerinu - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (frakce MCT) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg