Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Voda z kokosového ořechu rozpustný výtažek - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Plant part
- Fruit
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 8001-31-8, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 232-282-8
- CosIng ID
- 55633
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 32339-EXTL-CONUC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Kokos, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanický název : Cocos nucifera L
Produkt : Kokosový ovocný tekutý extrakt 10:1
Dostupná forma: Kapalinový
Použitá část : Plod
Aktivní složky : kyselina laurová, kyselina kaprinová, kyselina kaprylová, kyselina myristová, tokoferoly (vitamín E), flavonoidy, polyfenoly, cytokininy a saponiny.
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPrášek z kokosové vody - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů kokosovníku – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliační vlákno z kokosového vlákna / slupekfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kokosových skořápekfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kokosového plodu - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractExtrakt z kokosového ovoce v glycerinu - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (frakce MCT) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg