Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Majsglansvandopløseligt ekstrakt - Zea mays
Zea mays · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Zea mays · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
- Indian names
- मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
- Synonyms
- Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Zea Mays Flower Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 84956-EXTL-ZEMAY-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Corn silk (tråd-lignende fibre), Stigma maydis, Silke fra majsplanten
Botanisk navn : Zea Mays
Produkt : Corn Silk Flydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (som maysin), saponiner, alkaloider, vitamin K, tanniner og fytosteroler,
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Zea mays in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Botanical exfoliantEksfolierende granulat af majsmelfrom €12,71/kg
Botanical exfoliantEksfolierende pulver af majskolber (upcyclet)from €11,02/kg
Carrier oilMajsolie - Zea maysfrom €145,95/kg
Extract powderMajsglans-ekstrakt - Zea maysfrom €18,25/kg
Glycerin extractMajs Silke Glyserin Ekstrakt - Zea maysfrom €57,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af majssilke – Zea maysfrom €26,04/kg
Propylene glycol extractMajs Silke PG Ekstrakt - Zea maysfrom €54,54/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret sød majs pulver - Zea maysfrom €46,31/kg